Netwerkborrel met een DOT

Tijdens een borrel borrelen de beste ideeën op. En een borrel bij DOT is een borrel met een plus. Onze inspirerende locatie geeft net dat beetje extra schwung. Afscheid van een geliefde collega, grote deal binnengehaald, eens een keer wat anders dan de gewone vrijmibo of domibo, of kwartaalcijfers te vieren? Allemaal goede redenen voor een borrel met een DOT. En wil je jouw collega’s eens extra verwennen, kies dan voor een uitbreiding met een BBQ of een walking dinner .

Onze unieke combinatie van een industriële locatie, grenzend aan een stadsstrand zorgt ervoor dat iedereen in een ongedwongen sfeer kan ontladen en tegelijkertijd opladen. De locatie is perfect bereikbaar, de parkeergelegenheid is prima en ook het station is dichtbij.

Daarom DOT

✓ Binnen of buiten borrelen
✓ Inspirerende locatie, grenzend aan het strand
✓ Naar wens inclusief BBQ, walking dinner of streetfood

Wil jij een netwerkborrel met een DOT?

Download de brochure

jouw aanvraag

Wil je meer informatie, een optie plaatsen, een locatiebezoek inplannen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in en we komen snel terug op de mogelijkheden. Liever direct contact? We zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op: +31 (0)50 2112 514 of via de mail op: info@dotgroningen.nl